Nejnovější recenze ze sekce Dětské masti
Včelařství Horákovi Zinková mast 50 ml
Beru20
Přidáno: 22. května 2023
(naposledy upraveno 22. května 2023)
Zakoupeno v příroda regeneruje nás
Krásně nám hojí ekzém
- Bezkonkurenční
- Opravdu funguje
Super
- Rychlé hojí
vysoká účinnost
- Pusobi i na drobna poraneni
Nejlepší na prdelku u dětí.
Výborná!
Nevím, ještě jsem žádný účinek nepocítila !
- Vstřebatelnost
- Účinnost
- Složení
Mastička mne velmi mile překvapila svou účinností. Dcera byla hodně opruzená z důvodu nemoci a po použití této mastička byli velmi rychle vidět účinky. Navíc má fajn konzistenci a složení. Zároveň je super i parfemace. Určitě u tohoto produktu již zůstaneme.
Kupuji opakovaně. Skvělá mast na ekzém a jiné kožní obtíže!
- Nezanechává bílý film na těle
- Dobře se roztírá
- Bez zápachu
- Hypoalergenní
Mast se velmi dobře roztírá, na těle nezanechává bílý film.
Mast je bez vůně což na jejím účinků nijak neubírá.
Po použití masti jsem viděla jisté zlepšení opruzenin. Mast jsem používala i na krupičku po těle, zlepšení po použití jsem neviděla ale ani zhoršení. Celková spokojenost s masti je vysoká.
- balení
- účinnost
- bez parfemace
- nenašla jsem
Bébéderm mast, předčila očekávání. Při prvním použití jsem byla skeptická, jelikož konzistence se mi zdála velice řídká až vodová. Skvěle se roztírá a vstřebává. Po použití na opruzenou pokožku miminka byly skvělé výsledky , pokožka zklidněná, bílá, bez známek opruzení. Vřele doporučuji všem i na suchá místa na těle.
- Bez parfemace, hypoalergenní
Přípravek proti opruzeninám hodnotím velmi kladně. Během používání se nám žádné opruzeniny neobjevily. Mast má jemnou konzistenci, příjemně se roztírá na pokožku. Získala si mě i tím, že je hypoalergenní a bez parfemace. Určitě ji doporučuji všem maminkám, které hledají přírodnější variantu pro péči i dětskou pokožku.
- Nezanechává bílé stopy
- Lehce se roztírá
Krém mě mile překvapil. Na opruzeniny funguje opravdu výborně. Velkou výhodu vidím v tom že je hypoalergenní a nyní ho používám i na dceru která trpí atopickým ekzémem . Dobře se roztírá a nezanechává bílé stopy na pokožce jako některé konkurenční krémy.
- Jsem velmi příjemě překvapena, je to skvělý produkt
- Skvělé balení
- Opravdu funkční produkt na opruzeniny
- Skvělá konzistence produktu
- Skvěle se nanáší
- Dbře se vstřebává do pokožky
Produkt mě velmi příjemně překvapil.
Skvěle se vstřebává, opruzeniny mizí rychle. Měly jsme hodně problémy opruzení pod plenkou u miminka.
Do teď sem používala pouze krémy konkurenčních značek.
Tento produkt mě velmi nadchl.
Je dá se říct bez parfemace, nedráždí pokožku, skvěle se vstřebává do pokožky.
Opruzeniny mizí dá se říct ihned po namazání.
Hned, co dopotřebujeme, tak budu shánět, kde se dá sehnat a určitě pořídíme další.
Tahle mastička určitě nesmí u nikoho doma, co má miminko chybět.
Produkt je skvělý, moc doporučuji.
- Bez této masti si již nedokáži představit svojí pleťovou rutinu.
Doporučuji
- Účinný
- Využití nejen na dětské opruzeniny, ale i na bradavky
- Bez parfemace
- Konzistence
Mast se dobře vstřebává, nevysušuje pokožku jako jiné krémy na opruzeniny. Je bez parfemace a vhodná i pro alergiky. Po nanesení dochází k poměrně rychlé úlevě. Používám nejen na plenkovou oblast a bradavky ale také na suchá místa na těle. U syna jsem používala již od narození a mohu jen doporučit!
- Funguje jak má
- Bez parfemace
Naprosto skvělá mast na opruzeniny. Absolutně jsem netušila, co mohu od této značky a vůbec produktu jako takového čekat. Nejen že pomohla už na začervenalý zadeček, ale je skvělá i jako prevence začervenání. Za největší největší plus beru to, že mast je hypoalergenní, bez jakékoli zbytečné parfemace, s naprosto skvělou konzistencí, která je tak akorát.